Arıyor...
25 Mart 2015 Çarşamba

HAMİLEYKEN GÖRÜLEN RÜYALAR

Çarşamba, Mart 25, 2015
Hamileyken Görülen Rüyalar
Hamileyken Görülen Rüyalar
Eğer hamile iseniz, rüyalarınızın ne kadar net ve mantık dışı olduğunu muhtemelen fark etmişsinizdir. Bazı rüyalar öyle gerçekçi ve yoğundur ki sizi sinirlendirebilir ya da ağlatabilir. Hamilelikle birlikte beyninize aşırı yüklenilir. Rüya görmek bu düşüncelerden çıkış için bir yoldur; stres atarak rahatlamanıza neden olur ve sizi gerçek anlamda anneliğe ve doğuma hazırlar.

Bir gecede birden fazla kez uyanmak uykunuzu bölüyor olabilir ancak bu sayede gece boyunca görmüş olduğunuz rüyaların büyük bir kısmını hatırlayabilirsiniz. Çoğu zaman sabah uyandığımızda son olarak gördüğümüz rüyayı hatırlarız. Ancak, gece bir çok kez uyanıyorsanız, özellikle uyku döngüsünün ortasındayken, bu birden fazla rüyayı hatırlamanıza olanak sağlar. Dolayısıyla hamile kadınların çok fazla rüya görmesi ve bunları net hatırlaması şaşırtıcı sayılmaz.

Hamilelik sırasında görülen rüyalar, sevinç, heyecan, beklenti, stres, anksiyete, ve yaklaşan doğum konusundaki endişelerinizi ve/veya hormonal ve fiziksel değişimleri yansıtır. Hormonlar değiştikçe, bebek büyümeye başladıkça rüyalarınızın içeriği de değişime uğrar. İlginçtir ki, tüm hamileler gebeliğin çeşitli evrelerinde belli bir kalıpta rüya görür. Herhangi bir rüya teması hamilelik boyunca ortaya çıkabilirken, bazı rüyalar belli üç aylık dönemlerde çok yaygındır.

HAMİLEYKEN İLK ÜÇ AYLIK DÖNEMDE RÜYALAR

  1. Büyük bir çocuk ya da yetişkin doğurmak
  2. Su temalı rüyalar
  3. Doğurganlıkla ilgili semboller
  4. Bir yolculuğa çıkmak
HAMİLEYKEN İKİNCİ ÜÇ AYLIK DÖNEMDE RÜYALAR

  1. Hayvan doğurmak
  2. Uzaylı doğurmak
  3. Diş düşmesi
  4. Eski aşk
  5. Erotik rüyalar
  6. Ünlü insanlar
HAMİLEYKEN ÜÇÜNCÜ ÜÇ AYLIK DÖNEMDE RÜYALAR

  1. Aldatma rüyası
  2. Doğum sancısı rüyaları
  3. Bebeğe bir şey olduğu
  4. Büyük hayvanlar ve objeler
  5. Saldırıya uğramak ya da takip edilmek
Hamilelik rüyaları hakkında en önemli şey bunları eşinizle ya da arkadaşınızla konuşmanızdır. Hamilelikte çok geniş yelpazede duygular yaşarsınız ve bunlar üzerine konuşmak size iyi gelecektir. Hatta rüyalarınızla ilgili bir günlük tutarsanız bunun da çok yardımı dokunacaktır.

Hamileyken Görülen Rüyalar
Hamileyken Görülen Rüyalar


0 yorum:

Yorum Gönder