Arıyor...
4 Nisan 2015 Cumartesi

RÜYADA KAPI GÖRMEK

Cumartesi, Nisan 04, 2015
Rüyada Kapı Görmek, eğer rüyanızda kapıdan giriyorsanız bu, önünüze sunulan bir takım fırsatları temsil eder. Hayatınızda yeni bir döneme giriyorsunuz yada bir seviyeden başka bir seviyeye geçiş yapıyor olabilirsiniz. Özellikle, rüyada dışarı açılan kapı gördüyseniz bu başkaları tarafından daha ulaşılabilir olmaya ihtiyacınız olduğunu gösterir. Tam tersi içeri açılan kapı ise iç yolculuk ve kendini tanıma arzusuna delalet eder.

Rüyada Kapı Görmek
Rüyada Kapı Görmek
Rüyada Açık Kapı Görmek, anlayışınızı ve yeni fikirleri ya da konseptleri kabullenmeye olan açıklığınızı anlatır. Rüyada kapının arkasında ışık varsa bu çok büyük bir aydınlanma veya maneviyata doğru ilerlemekte olduğunuza işarettir.

Rüyada Açık Kapı Görmek
Rüyada Kapı Görmek
Rüyada Kapalı ya da Kilitli Kapı Görmek, sizin tarafınızdan reddedilmiş ve artık mevcut olmayan fırsatları ya da kaçırdığınız fırsatları simgeler. Bir şey ya da biri ilerlemenizi engelliyor. Bu rüya aynı zamanda bir fazın ya da bir projenin bitişini de sembolize eder. Özellikle kilitli kapının dışındaysanız bu sizin anti sosyal eğilimleriniz olduğunu gösterir. Eğer içerideyseniz ve kapı kilitliyse bu da öğrenilmesi gereken zor dersler olduğunu ifade eder.

Rüyada Kapıyı Kilitlediğini Görmek, rüyada kapı kilitlemek başkalarına kendinizi kapadığınız anlamına gelir. Başkalarına duygularınızı açmaya çekiniyorsunuz ve tereddütleriniz var demektir. Korku veya kendine güven eksikliği göstergesidir.  Rüyanızda birisi suratınıza kapı çarpıyorsa, bu rüya bazı olaylardan dışlanmış ya da bazı kişiler tarafından göz ardı edildiğinizi hissettiğinizi ifade eder.

Rüyada Kapı Görmek
Rüyada Kapı Görmek
Ayrıca bknz: Rüyada Arka Kapı Görmek

0 yorum:

Yorum Gönder