Arıyor...
26 Eylül 2014 Cuma

RÜYADA BEBEK GÖRMEK

Cuma, Eylül 26, 2014
Rüyada Bebek Görmek, masumiyeti, sıcaklığı ve yeni başlangıçları simgeler. Bebekler iç dünyamızdaki saf, savunmasız ve/veya el değmemiş bazı şeyleri sembolize eder. Eğer rüyanızda bir bebeğin size gülümsediğini gördüyseniz, bu çok sevinçli olduğunuzu ya da yakında sevineceğinizi gösterir. Rüyanızda bebek bulduğunuzu görmek, gizli bir potansiyeliniz olduğunu fark ettiğiniz ya da fark edeceğiniz anlamını taşır. Eğer rüyanızda bir bebeğiniz olduğunu unuttuysanız, bu bazı hassasiyetlerinizi saklamaya çalıştığınızı ya da zayıflıklarınızı başkalarının görmesini istemediğinizi anlatır.Alternatif olarak bebek unutmak, hayatın değişen koşullarında kenara konmuş ya da terk edilmiş bir yönünüzü temsil edebilir. Bu rüya o ilgi, hobi ya da projeyi yeniden ele almanıza yardımcı olabilir. Rüyada Bebek Tuttuğunu Görmek, hayatınızın daha bağımlı daha yardıma muhtaç olduğunuz erken bir parçasına tutunduğunuzu gösterir.

Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Bebek Görmek

Rüyada bebek sahibi olmak için kendinizi hastane yolunda görüyorsanız, bağımlılık sorunlarınız ve arzularınız tamamen halledilecek demektir. Bir sorumluluktan kurtulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Eğer gerçek hayatta hamile iseniz bu bebek sahibi olmaktan bazı endişeleriniz olduğunu gösteriyor olabilir.

Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Bebek Görmek

Rüyada Ağlayan Bebek Görmek, kendinize ait dikkatinizden kaçan ve desteklenmesi gereken bir yönünüz olduğunu temsil eder. Alternatif olarak yerine ulaşmamış hedefleriniz ve hayatınızdaki anlam eksikliği ifade eder. Rüyada İhmal Edilen Bebek Görmek, kendinize dikkat etmediğinizi gösterir. Ya da var olan potansiyelinizi tam anlamıyla kullanmıyor olabilirsiniz. Alternatif olarak bu rüya kendi çocuklarınız ile ilgili, onları korumak ve kollamakla ilgili korkularınızı da ifade edebilir.

Rüyada Açlıktan Ölen Bebek Görmek, başkalarına olan bağımlılığınızı temsil eder. Hayatınızda derhal dikkat ve haz gerektiren bazı konular eksik olabilir.

Rüyada Kendinizi Bebek Olarak Görmek, beslenme ve bakıma ihtiyaç duyan tutkularınızı ifade eder. Alternatif olarak bu rüya birinin olgun davranmadığını da simgeliyor olabilir.

Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Bebek Görmek

Rüyada Bebeği Yürürken Veya Dans Ederken Görmek, rüyada dans eden bebek görmek veya rüyada yürüyen bebek görmek hayatın size sakladığı potansiyel ve olasılıkları gösterir. Geleceğiniz parlak. Bu rüya aynı zamanda ilişkinizde, işinizde, hedefinizde veya her ne ile ilgili olursa olsun küçük bebek adımları ile ilerlemeniz gerektiğini anlatıyor olabilir. Eğer gerçek hayatta bebeğiniz varsa bu rüya onunla ilgili olan umutlarınızın bir yansımasıdır.

Rüyada Çok Küçük Bebek Görmek, başkalarının zayıf noktalarınızı ya da açıklarınızı bilmesi korkusu ya da çaresizliğinizi sembolize eder. Başkalarından yardım istemekten çekiniyor ve bu yüzden sorunları kendiniz ele almaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada Ölü Bebek Görmek, bir zamanlar parçanız olan bir şeyin sonlandığını ifade eder. Eğer bebeği canlandırmaya çalışıyorsanız hayatın farklı bir bölümüne ilerlemeyi reddettiğiniz anlamına gelir. Geçmişe tutunmaya çalışıyor olabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder