Arıyor...
24 Eylül 2014 Çarşamba

RÜYADA BALIK GÖRMEK

Çarşamba, Eylül 24, 2014
Rüyada Balık Görmek, eğer rüyanızdaki balık yüzüyorsa bilinçaltınızdan gelen bir takım iç görüleri simgeler. Bu balıklardan yakalamanız o iç görülerin gün yüzüne çıkacağını gösterir. Özellikle, yakaladığınız balık beyazsa manevi inanışlarınızı sorguladığınız anlamına gelir. Alternatif olarak Rüyada Yüzen Balık Görmek, anlayışı sembolize eder. Bazı kadınlar hamileyken rüyalarında balık görebilir.

Rüyada Yüzen Balık Görmek
Rüyada Balık Görmek

Rüyada Balık Yediğini Görmek, inançları, maneviyatı, şans, enerji ve beslenmeyi simgeler. Bu ruh için besindir.

Rüyada Balık Pişirdiğini Görmek, manevi duygularınız ve bilgilerinizle yeni fark ettiklerinizi birleştirmeye başladığınızı ifade eder.

Rüyada Pişmiş Balık Görmek
Rüyada Balık Görmek


Rüyada Balık Temizlediğini Görmek, duygusal ifadelerinizi değiştirerek başkalarına gösterdiğinizi anlatır. Kendi Kendinizi sansürlediğinizi ve tam olarak hissettiklerinizi yansıtmadığınızı gösterir.

Rüyada Balık Kemikleri Görmek, eski anlayış, düşünce veya görülerinizin zaten  gün ışığına çıktığını ve bunlardan gerekli dersleri alarak kazanç sağladığınızı anlatır.

Rüyada Küçük Bir Balığın Büyük Bir Balığa Saldırdığını Görmek, çevrenizdeki birini boyutlarından dolayı hafife alarak, küçümsememeniz gerektiğini ifade eder. Kendinizi büyük balığın mı yoksa küçük balığın mı yerine koyduğunuzu ve hangisine sempati ile baktığınızı göz önünde bulundurarak rüyanın önemi konusunda fikir edinebilirsiniz.

Rüyada Büyük Bir Balığın Saldırdığını Görmek,  eğer size saldıran büyük bir balıksa kaçındığınız bazı duygusal problemlerin büyüyerek içinden çıkılmaz bir hal aldığını gösterir. Duygularınız o kadar çok bastırmışsınız ki artık sağlığınızı ve mutluluğunuzu etkilemeye başlamış olabilir. Büyük bir balık sizi yutmaya çalışıyorsa bazı güçlü insanların sizi ve yeteneklerinizi baltalamaya çalıştığını, kuyunuzu kazdığını gösterir.

Rüyada Balık Görmek
Rüyada Balık Görmek


0 yorum:

Yorum Gönder