Arıyor...
23 Eylül 2014 Salı

RÜYADA AT GÖRMEK

Salı, Eylül 23, 2014
Rüyada At Görmek, güç,dayanıklılık, erkeklik ve cinsel gücü sembolize eder. Aynı zamanda da güçlü bir fiziksel enerjiyi ya da içinizdeki vahşi güdüleri temsil eder.  Rüyada At Görmek fazlaca gezerek vakit öldürdüğünüz anlamına da gelebilir. Alternatif olarak at kibire de işaret edebilir, daha az kibirli ve burnu havada olmanız ve kendinize bu konuda çeki düzen vermeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Rüyada İki Kafalı At Görmek, iki farklı yöne doğru çekildiğinizi gösterir. Belki gücünüz ve dayanıklılığınız bölünmüş olabilir ya da seksüel bir konuda aklınız karışmış olabilir.

Rüyada At Görmek
Rüyada At Görmek

Rüyada Siyah At Görmek, gizem, vahşilik veya bilinmeyene delalettir. Bazı bilinmeyen durumlar için risk alıyor veya şansınızı deniyor olabilirsiniz. Hatta Rüyada Siyah ya da Koyu Renk At Görmek gizli güçlere bile yorumlanabilir. Rüyada Beyaz At Görmek, saflığı, refahı, başarı, zenginlik ve iyi şansı temsil eder. Beyaz bir at tarafından takip edildiğini görmek erdemi sembolize eder.


Rüyada Siyah At Görmek
Rüyada At Görmek

Rüyada Ölü At Görmek, hayatınızda başlangıçta size güçlerini gösteren bir durum veya bir ilişkinin bittiğini gösterir. Belli bir durumun yararlarından uzunca bir süre faydalanmış olduğunuzu ancak artık bu durumun bulunmadığı anlaşılabilir.

Rüyada Vahşi At Sürüsü Görmek, özgürlük duygusunu ve sorumluluk ve görevlerden kaçma isteğini gösterir. Belki de kontrol edemediğiniz duygularınıza işaret ediyor olabilir. Vahşi bir ata bindiğinizi görmek sınırsız cinsel arzuları temsil eder.

Rüyada Beyaz At Görmek
Rüyada At Görmek
Rüyada Ata Bindiğini Görmek, yüksek bir pozisyonda  veya güçlü bir konumda olduğunuza işaret eder. Alternatif olarak, Rüyada Ata Bindiğini Görmek hileli yollardan başarı kazanacağınız anlamına da gelebilir. Bindiğiniz atın kontrolden çıktığını görüyorsanız tutkularınız tarafından ilerletiliyorsunuz demektir.

Rüyada Zırhlı Veya Ortaçağ Atı Görmek, şiddet, saldırganlık, güç ve sertliği temsil eder. Çok çatışmacı olabilirsiniz. Alternatif olarak kendinizi gelişmekte olan bilinçaltı duygularınızdan ya da cinsel arzularınızdan korumak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada Ata Banyo Yaptırdığını Görmek, gücünüzün ve enerjinizin yeniden canlandığına işaret eder. Hatta hayatınızın bazı yönlerinde enerji patlamaları yaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada Konuşan Bir At Görmek, yüksek bilgiyi, bilgeliği temsil eder. Atın söylediklerinin önemini muhakkak göz önünde bulundurun. Eğer konuşan at siyahsa mesaj bilinç altınızdan geliyor demektir. Eğer konuşan at maviyse mesaj üzücü olabilir. Sizin veya bir başkasının yardıma ihtiyacı var ancak nasıl yardım alacağını bilmiyor olabilir. Bu rüya aynı zamanda atın söyledikleriyle de ilgili olabilir, deyim ve mecazlara dikkat edilmeli.





0 yorum:

Yorum Gönder