Arıyor...
22 Eylül 2014 Pazartesi

RÜYADA ARABA GÖRMEK

Pazartesi, Eylül 22, 2014
Rüyanızda araba kullanıyorsanız bu hırsınızı ve hayatınızı başka bir aşamaya taşıyabilme yeteneğinizi temsil eder, araba yolculuğunun zor mu yoksa sorunsuz mu olduğuna göre hırs ve yeteneğiniz yorumlanabilir. Eğer arabayı siz kullanıyorsanız , hayatınızın gidişatında aktif rol alıyorsunuz, eğer yolcu koltuğundaysanız pasif rol alıyorsunuz demektir. Eğer arka koltukta iseniz kendinizi geri plana atıyor ve başkalarının olayları ele almasına müsaade ediyorsunuz demektir. Bu düşük benlik saygısı ve düşük öz güvenin sonucu olabilir. Genel olarak rüyada araba sembolünü görmek bağımsızlığınız ve hayatınız üzerindeki kontrol derecesinin bir göstergesidir.

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Araba Görmek

Rüyanızda arabanızı suya doğru sürüyor ya da arabanızın yuvarlanarak suya düştüğünü görüyorsanız duygusal bir yolculuk içerisindesiniz demektir. Arabayı su altında görmek ise vazgeçtiğiniz bir hedefinizin ardından duyduğunuz pişmanlık ve üzüntüyü işaret eder.

Rüyada Suya Düşen Araba Görmek
Rüyada Araba Görmek

Rüyada Suya Batan Araba Görmek
Rüyada Araba Görmek

Rüyanızda arabanın gömülü olduğunu görmek kendi hayalleriniz yerine başkalarının hayallerini gerçekleştirmeye çalışmaktan yorulduğunuzu gösterir. Başkalarını hayal kırıklığına uğratmaktan korktuğunuza delalet eder.

Eğer rüyanızda ters dönmüş bir araba görürseniz, bu bazı önemli olayların hedeflerinize ulaşmanıza engel olduğunu gösterir. Ya da kendi hayatınızı beklemeye alma hissinizin bulunduğuna işaret eder.

Rüyada araba kazası görmek hayal kırıklıklarınızı temsil eder. Hedef ve hırs eksikliğiniz olabilir.

Rüyanızda arabanızı çalıştıramadığınızı görmek bazı durumlarda güçsüz hissettiğinizi gösterir.

Rüyada arabanızı unuttuğunuzu ya da arabanızı nereye park ettiğinizi hatırlayamadığınızı görmek hayatınızla ilgili mutsuz ya da tatminsiz olduğunuza işaret eder. Hayatınızda neler yapacağınızı veya ne yöne yöneleceğinizi bilmediğiniz anlamını taşır.

Rüyanızda arabanızın çalındığını görmek kimliğinizden sıyrıldığınızı gösterir. Bu işinizi kaybetme, ilişkinizin bitmesi veya sizin kişiliğinizi belirleyen önemli bir olayla ilintili olabilir.

Rüyada arabanızın aşırı ısındığını görmek çok fazla enerji sarf ettiğiniz anlamına gelir. Yavaşlamalı ve kendinizi tüketmekten vazgeçmelisiniz. Halledebileceğinizden çok daha fazla işi üstleniyorsunuz ancak biraz rahatlamalı ve nefes almalısınız.

Rüyanızda park edilmiş bir araba görmeniz enerji ve çabanızı farklı bir yöne yönlendirmeniz gerektiğini gösterir. Kısır bir döngüde enerjinizi boşa harcıyor olabilirsiniz. Alternatif olarak park edilmiş araba durmanız ve hayattan zevk almaya başlamanız gerektiğini de sembolize edebilir.

Rüyada bir araba tarafından çarpıldığını veya neredeyse çarpılacağını görmek inançlarınız, hedefleriniz ve yaşam biçiminizin birbiriyle çeliştiğini gösterir. Eğer birine arabayla çarptığınızı veya birini arabayla ezdiğinizi gördüyseniz bu hayatınızda ilerleyebilmek için birini incittiğiniz anlamına gelebilir.

Rüyada araba camlarını kapatamadığını görmek izlediğiniz hayat yolunda bazı tereddütler yaşadığınızı gösterir.

Rüyada arabanın takip edildiğini görmek tamamlanmamış hedeflerin olduğuna delalet eder. Bir yola ya da yolculuğa başlanmış ancak hiçbir zaman bitirilememiş olabilir. Belki de hayat sizi amaç ve planladığınız yoldan farklı bir yola yöneltmiştir.

Rüyada hiç kimsenin kullanmadığı bir arabanın hareket ettiğini görmek hayatınızın kontrolünü tekrar gözden geçirmeniz gerektiğini gösterir. Hareketleriniz için sorumluluk almak istemiyor olabilirsiniz.

Rüyada araba satın almak önemli bir karar alacağınızı gösterir.

0 yorum:

Yorum Gönder