Arıyor...
22 Eylül 2014 Pazartesi

RÜYA SÖZLÜĞÜ

Pazartesi, Eylül 22, 2014
Semboller rüyaların dilidir. Bir sembol bir duygu ya da bir fikri çağırabilir ve çoğu zaman bir sözcüğün iletebileceğinden çok daha derin ve bilge anlamlar taşır. Aynı zamanda, bu semboller sizi rüyanın anlamı konusunda meraklı ve kafası karışmış bir şekilde bırakabilir.



Rüya tabirleri ve rüya yorumlama yeteneği güçlü bir araçtır. Rüyaları analiz ederek gizli sırlarınızı ve derin hislerinizi öğrenebilirsiniz. Unutmayın rüya yorumlama konusunda hiç bir uzman sizden daha iyi olamaz.

Rüya tabirleri konusunda size rehberlik ederek yardımcı olması için sitemizde bazı anahtar kelime ve sembollerin anlamlarına yer verdik. Bu anlamlar hiçbir şekilde rüyanızla ilgili son sözler değil ama umuyoruz ki sitemizde yer alan rüya tabirleri rüyalarınızı keşfetmek ve anlamak için bir başlangıç noktası oluşturur ve ilham kaynağınız olur.



Her bir detay, hatta en kısa anlar bile rüya tabirlerinde çok önemlidir ve mutlaka dikkate alınmaları gerekir. Her bir sembol bir duyguyu, bir ruh halini, bir anıyı veya bilinç altınızdan bir düşünceyi temsil eder. Karakterlere, hayvanlara, nesnelere, mekanlara, duygulara hatta renk ve numaralara yakından bakın. Hatta en önemsiz gözüken sembol bile dikkate değer olabilir. Bu site, kendi kişisel deneyimleriniz, anılarınız ve bulunduğunuz koşullarla birlikte, rüyalarınızın daha anlamlı ve kişisel olması için size rehberlik edecektir. Uzun vadede, rüyalarınızda aldığınız şifreli mesajları anlayabilme yeteneği de kazanabilirsiniz.


Sonraki Kayıt
Önceki
Bu ilk kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder