Arıyor...
17 Mart 2015 Salı

RÜYADA YILAN GÖRMEK

Salı, Mart 17, 2015
Rüyada Yılan Görmek, ya da Rüyada Yılan Tarafından Isırıldığını Görmek, gizli korkularınızın ya da endişelerinizin sizi tehdit etmeye başladığına delalet eder. Bu rüyanız henüz su yüzüne çıkmamış ya da farkında olmadığınız bir şeyin uyarısı olabilir. Yılan aynı zamanda çevrenizdeki, acımasız, duygusuz ya da güvenilmez bir kişiyi de simgeliyor olabilir. Rüyada Dolanmış Yılan Görmek, bertaraf olmuş bir tehdidi temsil eder. Problem olacağını düşündüğünüz bir durum kendiliğinden çözülmüş ya da çözülecek. Rüyada Yatakta Yılan Görmek,  cinsel bir tehdit ya da cinsel olarak baskılanmış hissettiğinizi gösterir. Tecrübesiz veya gergin olabilirsiniz ya da sadece devam etme problemi yaşıyorsunuzdur. Eğer yılandan korkuyorsanız bu, cinsel ilişkiden, yakınlıktan ya da bağlılıktan korktuğunuz anlamına gelir.

Rüyada Yılan Görmek
Rüyada Yılan Görmek

Pozitif bir sembol olarak rüyada yılan görmek, şifa, dönüşüm, bilgi ve bilgeliği temsil eder. Bu kendini yenileme ve olumlu yönde bir değişimin göstergesidir. Özellikle rüyada kırmızı yılan görmek, bu olumlu yönlere ve ateşli tutkunuza işaret eder. Rüyada Yavru Yılan Görmek, bir konudaki tehdidi küçümsüyor olduğunuz manasına gelir. Rüyada Yılan Derisi Görmek, hastalıklardan korunma sembolüdür.

Rüyada İki Başlı Yılan Görmek
Rüyada İki Başlı Yılan Görmek
Rüyada İki Başlı Yılan Görmek, yılanın her iki ucunda da kafası varsa bu, farklı iki yöne doğru çekildiğinizi göstergesidir. Aşırı yüklenmiş hissediyorsunuz ve gidiyor mu yoksa geliyor mu olduğunuzu bilmiyorsunuz. Davranışlarınız ters tepiyor. Belki bu rüya karmaşık bir aşk üçgenine delalet ediyor olabilir. Alternatif olarak Rüyada İki Başlı Yılan Görmek, çocuk arzunuzun simgesidir. Rüyanızdaki yılanın aynı tarafta iki kafası varsa bu rüya bir ilişkinizde işbirliği ve takım çalışması anlamındadır.

Rüyada Başı Olmayan Yılan Görmek, rüyada gördüğünüz yılanın başı ya da gözleri yoksa bu bir durumdaki tehlikeyi görmeyi reddettiğiniz anlamına gelir. Alternatif olarak rüyada başsız veya gözsüz yılan görmek gafil avlanacağınızın göstergesidir. Rüyada Yılanın Kafasının Kesildiğini Görmek, bir sonunun üstüne gitmediğinizi gösterir. Korkularınızla yüzleşmekten kaçınıyorsunuz. Rüyada Ölü Yılan Görmek, bir tehditin artık geçtiğini sembolize eder.

Rüyada Yılanın İnsan Yediğini Görmek, acımasızlığın simgesidir. Gerçek hayatınızda merhamet ya da sempati göstermeyen biriyle uğraşıyor olabilirsiniz. Rüyada yılan sizi yiyorsa, bu rüya birinin sizden faydalandığının işaretçisidir. Rüyanızda çocuğunuzu yılan yiyorsa, bu rüya bir şekilde çocuklarınıza zarar vermesinden korktuğunuz bir kişiyi temsil eder. Çocuklarınızın yargılarınıa güvenmiyor başkaları tarafından kandırılabileceklerini düşünüyor olabilirsiniz. Rüyada Canlı Yılan Yemek, rüyada yılan yediğini görmek yakınlık ve cinsel tatmin aradığınızı gösterir. Hayatınızda duygusallık ve tutku eksik. Rüyada Yılan Kustuğunu Görmek, hayatınızda eksik olan bir şeyi telafi ettiğiniz anlamına gelir. Bir işe düşünmeden girişmiş olabilirsiniz. Rüyada Yılanın Başka Yılan Yediğini Görmek, ne pahasına olursa olsun başarıya olan adanmışlığınızın ve kararlılığınızın göstergesidir.

Rüyada Yılan Görmek
Rüyada Yılan Görmek

0 yorum:

Yorum Gönder