Arıyor...
15 Mart 2015 Pazar

RÜYADA KEDİ GÖRMEK

Pazar, Mart 15, 2015
Rüyada Kedi Görmek, bağımsız ruh, yaratıcılık, güç ve kadınsı cinselliğin sembolüdür. Aynı zamanda rüyada görülen kedi kötü şans ve talihsizliğe delalettir. Bu rüyadaki semboller kedileri sevip sevmediğinize göre farklı önem derecesine sahiptir ve buna göre yorumlanmalıdır. Rüyadaki kedi size karşı hilekar davranan ve size ihanet eden birini temsil ediyor olabilir. Eğer rüyanızdaki kedi agresif ise bu kadınsı yönünüzle ilgili probleminiz olduğunu gösterir. Rüyanızda kediden korktuğunuzu gördüyseniz bu feminen tarafınızdan korktuğunuza işaret eder. Rüyada Kuyruksuz Kedi Görmek, bağımsızlığınızı kaybettiğiniz ya da özerklik eksikliği anlamlarına gelir. Hayatınızda son zamanlarda bu tür bir değişim olmuş olabilir ya da birine tahmin ettiğinizden daha çok bağlanmış olabilirsiniz. Rüyada İkiz Kedi Görmek, rüyada birbirine tıpatıp benzeyen iki kedi görmek kendi ihtiyaçlarınızla, başkalarının ihtiyaçlarını dengelemeye ihtiyacınız olduğunu gösterir. Sürekli başkaları için endişelenmek yerine kendi başınızın çaresine bakmayı hatırlamalısınız.

Rüyada Kedi Görmek
Rüyada Kedi Görmek
Rüyada Kedi Aradığını Görmek, rüyanızda kedinizi bulamıyorsanız bu rüya sizin bağımsız ruhunuzu temsil eder. Kendinizi özgür bırakmalı ve başkalarının sizi engellemesine kesinlikle izin vermemelisiniz. Rüyada Kedi Isırığı Görmek, eğer kedinin sizi ısırdığını gördüyseniz bu rüya iki şekilde yorumlanabilir belki devamlı alıyor ama karşılığını vermiyorsunuz ve hep bana hep bana diyorsunuzdur. Ya da bir iş planlandığı gibi gitmediği için korku ya da hayal kırıklığı hissediyorsunuzdur. Rüyada Kedinin Hayatını Kurtardığını Görmek, bağımsızlığınızı ve gücünüzü geri kazanacağınız anlamına gelir. Rüyanızda gövdesiz ya da bacakları olmayan kedi gördüyseniz bu, limitli özgürlüğünüz olduğunu ifade eder. Özgürüm ve ne istersem yaparım düşünceniz yanıltıcı.

Rüyada Kara Kedi Görmek
Rüyada Kedi Görmek
Rüyada Siyah/Kara Kedi Görmek, psişik yeteneklerinizi kullanmaktan ya da sezgilerinize güvenmekten korktuğunuzu gösterir. Siyah kediyi kötülük, yıkım veya kötü şansla ilişkilendirmek yanlış olur. Özellikle kedi size saldırıyor, ısırıyor ya da tırmalıyorsa, sezgilerinizin size anlatmaya çalıştıklarına kulak vermelisiniz demektir. Artık bunu gözardı etmekten vazgeçin ve durumla yüzleşmekten korkmayın. Rüyada Beyaz Kedi Görmek, zor zamanların işaretçisidir. Hayatınızda sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz ya da zorluklarla karşılaşacağınız bir dönemin habercisi olabilir.

Rüyada Kedi Görmek
Rüyada Beyaz Kedi Görmek
Rüyada Kedinin Örümcek Öldürdüğünü Görmek, kadınsı tarafınızı açıkça ve neredeyse yıkıcı bir şekilde göstermek yerine baştan çıkarıcı ve kurnaz yollarla gösterdiğiniz manasına gelir. Rüyada Ölü Kedi Görmek, ya da rüyada kedinin öldürüldüğünü duymak hayatınızdaki bazı alanlarda yeterince özgür veya özerk olmadığınız anlamındadır. Alternatif olarak bu rüya sizin kadınsı gücünüzü tanımayı reddettiğiniz ya da kadınsı tarafınızı göz ardı ettiğinizi gösterir. Rüyada Oynayan Kediler Görmek, yerinde duramayan doğanızı simgeler. Oyuncu ve eğlenceli tarafınızı göstermelisiniz. Rüyada Çok Fazla Kedi Görmek, bir evin içerisinde bir sürü, binlerce kedi dolaştığını görüyorsanız  bu rüya yaşamınızda bir yönün eksik olduğuna delalet eder. Hayatınızda o kadar çok şey olup bitiyor ki neyin önemli olduğunu gözden kaçırmaya başlamışsınız.

Rüyada Yavru Kedi Görmek için bknz

0 yorum:

Yorum Gönder