Arıyor...
11 Mart 2015 Çarşamba

RÜYADA KAR GÖRMEK

Çarşamba, Mart 11, 2015
Rüyada Kar Görmek, engellemeler, açıklanmamış hisler ve soğukluk duygularını ifade eder. Bu duygularınızı ve engellerinizi serbest bırakmalı ve ifade etmelisiniz. Alternatif olarak rüyada kar görmek yalnız, dışlanmış ve ihmal edilmiş hissettiğiniz anlamına gelir. Rüyada Eriyen Kar Görmek, eğer rüyanızda karın eridiğini görüyorsanız bu, baskıladığınız bazı duygularınızı fark etmeye başladığınız ve serbest bıraktığınızı gösterir. Korkularınız ve zorunluluklarınızın üstesinden geliyorsunuz.

Rüyada Kar Görmek
Rüyada Kar Görmek

Rüyada Karda Araba Kullandığını Görmek, hedeflere yaklaşırken çok daha dikkatli davranmanız gerektiğini sembolize eder. Rüyada Pis Kar Görmek (Rüyada Kirli Kar Görmek), temizlik, saflık ve masumiyetin kayboluşu anlamına gelir. Size ya da bir duruma ait bir yön veya bazı yönler kusurlu olabilir.

Rüyada Kar Yağışı İzlediğini Görmek, rüyada kar yağmasını izlediğini görmek yeni temiz bir başlangıç veya yepyeni bir bakış açısını simgeler. Manevi barış ve iç huzuru göstergesidir.

Rüyada Kar Yağdığını Görmek
Rüyada Kar Görmek

Rüyada Karda Oynadığını Görmek, Rüyada Kartopu Oynamak, rahatlamak ve biraz eğlenmek için kendinize zaman yaratmaya ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. Alternatif olarak bu rüya ortada bir fırsat olduğunu ancak o fırsatı değerlendiremezseniz bir süre sonra kaybolacağını ifade eder.

Rüyada Kar İçinde Bir Şey Bulduğunu Görmek, kendine ait kullanılmamış potansiyel, yetenek veya becerileri keşfetmeye veya onlara ulaşmaya başladığını gösterir. İçinizde var olan yeteneğin ya da becerinin artık ortaya çıkma vakti gelmiş. Bu rüya aynı zamanda affetmeye olan ihtiyacı da simgeler. Rüyada karın içinde bulduğunuz eşya tanıdığınız birine aitse, o kişiyi affetme gereksinimi duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada Kar Küresi Görmek
Rüyada Kar Küresi Görmek

Rüyada Kar Küresi Görmek, barış ve huzur arzusunda olduğunuza işaret eder. Kar küresi içerisinde tasvir edilen sahneyi hatırlamaya çalışın, belki de hayatınız için önemli bir işaret olabilir. Ayrıca bu rüya geçmişin bazı yönlerine özlem duyduğunuz anlamına da gelebilir.

Rüyada Kendini Kar Küresinin İçinde Görmek, kendinizi hayatınızda sıkışıp kalmış gibi hissettiğinizi gösterir. Hep aynı yerlere gidip, hep aynı şeyleri yapıyor olduğun monoton bir hayat yaşadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Alternatif olarak bu rüya duygularınızı ifade edemediğiniz anlamına gelir. O kadar çok şeyi, içinizde tutuyorsunuz ki sonunda kendinizi kapana kısılmış hissediyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder