Arıyor...
5 Nisan 2015 Pazar

RÜYADA HAYALET GÖRMEK

Pazar, Nisan 05, 2015
Rüyada Hayalet Görmek, bir şeyin artık elde edilebilir ya da ulaşılabilir olmadığını simgeler. Hayattan ya da sosyal yaşamdan kopmuş hissediyor olabilirsiniz. Hayaletin ne istediğini ya da rüyanızda ne aradığını anlamaya çalışın, bu rüya aynı zamanda hayatınıza devam etmeniz ve modası geçmiş düşünce ve davranışlarınızı bir kenara bırakmanız gerektiğine de işaret ediyor olabilir.

Rüyada Hayalet Görmek
Rüyada Hayalet Görmek

Rüyada Kendi Hayaletini Görmek, kendinize ait korktuğunuz bir takım yönleriniz olduğunu sembolize eder. Bu yönler size ait acı bir hatıra, vicdan azabı, suçluluk duygusu ya da bastırılmış düşünceler olabilir. Veya ölümden ya da ölmekten korkuyor olabilirsiniz. Rüyada hayalete dönüştüğünü görmek, bir durumdan kaçmak için umutsuzca çırpındığınızı gösterir.

Rüyada hayalete dokunmak için uzanıyorsanız ancak hayalet kayboluyorsa, henüz tam olarak hazır olmasanız da bazı acı verici veya bastırılmış düşüncelerinizle yüzleşmek için bir takım adımlar attığınızı ifade eder.

Rüyada yaşayan birinin, bir tanıdığın ya da arkadaşın hayaletini görmek, bu kişinin kötü eylemleri yüzünden tehlikede olduğunuzu belirtir. Çok daha dikkatli olmalısınız.

 Rüyada gerçek hayatta ölmüş birinin hayaletini görmek, bu kişiyle olan geçmiş ilişkinizde hissettiğiniz suçluluk ya da pişmanlıklara delalet eder.

Rüyada Hayaletler Tarafından Kovalanmak, hayaletler sizi öldürmeye çalışıyorsa her ne kadar acı verici de olsa geçmişinizle ya da bastırılmış duygularınızla yüzleşmeye hazırsınız demektir. Geçmişi geride bırakarak hayatınızda ileri gidebilirsiniz. Hayalet sizi boğmaya çalışıyorsa, geçmişte olmuş bazı durumların kendinizi tam olarak ifade etmenizi engellediği anlamına gelir. Hayalet sadece sizi takip ediyorsa ve devamlı peşinizdeyse, bu rüya şu anki yaşamınızı etkileyen geçmişte yaşadığınız olaylarla yüzleşmekten kaçıyorsunuz demektir.

Rüyada Hayalet Görmek
Rüyada Hayalet Görmek

0 yorum:

Yorum Gönder