Arıyor...
29 Eylül 2014 Pazartesi

RÜYADA BALON GÖRMEK

Pazartesi, Eylül 29, 2014
Rüyada Balon Görmek, aşk arayışınızda ki azalan ümitleriniz ve yaşadığınız hayal kırıklıklarını temsil eder. Hayatınızdaki bir durum birden dibe vurmaya başlayacak olabilir. Balonlar aynı zamanda kibir ve kendinize ait şişirilmiş düşünceleri de ifade ediyor olabilir.


Rüyada Balon Görmek
Rüyada Balon Görmek

Rüyada Balon Şişirdiğini Görmek, rüyanızda siz veya bir başkası balon şişiriyorsa bu rüya sizin hayallerinizi, hedeflerinizi ve hırslarınızı simgeler. Yenilenmiş bir umudunuz var olabilir ya da olacak olabilir.

Rüyada Siyah Balon Görmek, depresyon ve negatif düşünceleri temsil eder. Özellikle balonlar inmişse, bu sizin depresif modunuzu gösteriyor olabilir.

Rüyada Siyah Balon Görmek
Rüyada Balon Görmek

Rüyada Balonun Yükseldiğini Görmek, hayatınızdaki can sıkıcı durumların belirmeye başladığını gösterir. Kaçmak için büyük bir arzu duyuyor olabilirsiniz. Pozitif yönden balonlar kutlama ve festivalleri simgeler. Bu rüya içinizdeki çocuğun bir yansıması da olabilir.

Rüyada Balonun Patladığını Görmek,  gerçekleşmemiş bir rüya ya da hedefi simgeler. Ayrıca bu rüya hayatınızdaki stresi de gösteriyor olabilir. Hissettiğiniz baskı çok yoğun bir hal almış ve artık kaldıramıyor olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada Sıcak Hava Balonu Görmek, depresyonunuzun üstesinden geldiğinizi veya büyük bir rahatlama yaşadığınızı ifade eder. Bu rüya aynı zamanda bir durum veya sorun üzerinde zemin ve/veya dayanak kaybettiğinizi gösteren bir metafor olabilir. Alternatif olarak bu rüya bireyselleşme ve manevi ihtiyaçların karşılanması sürecini temsil eder. Birinin gözünde yükselme ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada Sıcak Hava Balonu Görmek
Rüyada Balon Görmek

0 yorum:

Yorum Gönder