Arıyor...
25 Eylül 2014 Perşembe

RÜYADA BABA GÖRMEK

Perşembe, Eylül 25, 2014
Rüyada Baba Görmek, otorite ve korumayı simgeler. Daha kendinize güvenli olmanız gerektiğini gösterir. Hayatınızda babanızın yeri, onunla ilişkiniz ve karakterinin sizi nasıl etkilediğini göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada Baba Görmek
Rüyada Baba Görmek

Rüyada Babanızın Öldüğünü Görmek, bazı iş konularında ilerlerken daha dikkatli davranmanız gerektiği konusunda bir uyarıdır.

Rüyada Babanıza Vurduğunuzu Görmek, babanızla umutsuzca daha yakın olma ihtiyacı hissettiğinizi simgeler. Sizi dinlemediğini ya da duymadığını düşünüyor olabilirsiniz. Babanıza plastik bir nesneyle vurduğunuzu gördüyseniz, bu özellikle ne yaparsanız yapın ya da ne söylerseniz söyleyin babanızda önemli bir etkisi olmadığı anlamına gelir.Eğer rüyada babanızın sizi dövdüğünü gördüyseniz bu babanızla aranızdaki duygusal bağın eksikliğine işaret eder.

Rüyada Babanızın Kızgın Olduğunu Görmek, eğer kızgın olduğu kişi sizseniz babanızın onaylamayacağını bildiğiniz herhangi bir şey yapıyor olduğunuzu gösterir. Bu rüya aynı zamanda sizin babanıza karşı olan kızgınlığınızın yansıması da olabilir. Üzerinde çalışılması ve çözülmesi gereken bazı sorunlarınız olabilir.

Rüyada Babanızın Tepeden Tırnağa Bağlanmış Olduğunu Görmek, size kendinizi kısıtlı veya sınırlı hissettiren bir durum olduğunu simgeler. Belki de size bir sorumluluk verildi ancak yetkilerinizi kullanamıyor olabilirsiniz.

Rüyada Babanızın Kız Arkadaşı Ya Da Metresi Olduğunu Görmek, babanız halen annenizle evli de olsa, sizin anneniz ya da babanızdan biriyle bağlarınızın kopmuş olduğunu hissettiğiniz anlamına gelir. Ya da bu rüya evliliğe olan bakış açınız olarak da yorumlanabilir.

Rüyada Babanızı Öldürdüğünüzü Görmek, otorite ve kurallara başkaldırdığınız ve kimseye hesap vermek istemediğinizi gösterir. Alternatif olarak babanızı öldürdüğünüzü görmek bir yönünüzü yok etmek istediğinizi de simgeleyebilir. Mesela babanıza çok benzeyen bir yönünüz var ve bunu sevmiyor olabilirsiniz.

Rüyada Baba Görmek
Rüyada Baba Görmek

0 yorum:

Yorum Gönder